fbpx

Wolter Kroes & Plork en de Aannemers

Zaterdag 26 augustus 2017

Wolter Kroes

Wolter KroesDat Wolter Kroes een geboren muzikant is, bleek al toen hij op zijn vijfde begon met drummen. Zijn zangcarrière ging pas later van start, toen hij op zijn twintigste een talentenjacht won. Hij maakte hierna van zingen zijn werk en begon met optreden op verschillende plaatsen. Enkele jaren later kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden. Dit werd het begin van een succesvolle carrière met veel hits.

In 1989 bracht Wolter Kroes zijn eerste single Ik mis je elke dag een beetje meer uit. Zijn echte doorbraak was echter in 1995, toen hij een hit scoorde met de single Laat me los. Dit nummer was afkomstig van het gelijknamige album waarop hij ook een duet met Willeke Alberti zong. Het album werd een grote hit succes en stond wekenlang in de Album Top 50.

Na dit eerste grote succes had Wolter Kroes de smaak te pakken en bracht hij meer grote hits uit. Zo was Ik heb de hele nacht liggen dromen zo’n groot succes dat hij deze in 2006 nog een keer uitbracht. Dit keer niet alleen, maar samen met Guillermo & Tropical Danny. In 2008 behaalde Wolter Kroes zijn eerste nummer-1 hit met het nummer Viva Hollandia. Dit nummer bracht hij uit ter ere van het EK-voetbal in Zwitserland en Oostenrijk.

Komt u lekker meezingen met de grootste hits van Wolter Kroes?

Plork en de aannemers

Tijdens een optreden van Plork en de Aannemers kan er van alles gebeuren. De avond zit vol verrassingen: niets is de heren van Plork en de Aannemers te gek. Zeker op muzikaal gebied kan de band verrassend uit de hoek komen: van Abba tot André van Duin en van de harde rock van System of a Down tot hun eigen repertoire.

Plork en de Aannemers

Aanvang: 20:30 uur | Tickets: voorverkoop €10,00 / kassa €15,00

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide