Pump it Up

Vrijdag 24 augustus 2018

Pump it Up! De jaarlijkse back to the 90’s party tijdens de Horecadagen Coevorden.

Met dit jaar in de line-up:

Gerard Ekdom

Gerard EkdomGerard Ekdom, radio-dj bij NPO Radio2, is geboren in De Bilt op 26 maart 1978. Gerard Ekdom is een van de bekendste radio-dj’s en muziekdeskundige van Nederland.

Na een variërende carrière bij verschillende radiozenders zoals 3FM en Radio 6, is Gerard Ekdom sinds 5 oktober 2015 werkzaam voor NPO Radio 2, met zijn show “Ekdom In De Ochtend”.

Buiten zijn radio programma is Gerard ook zeer regelmatig te zien in het programma van Umberto Tan “RTL Late Night” op RTL4. Hier is hij de vaste muziek deskundige en bespreek hij regelmatig het muzikale nieuws. In September 2016 verscheen ook Gerard’s 2e boek. Dit tweede boek heet “Hidden Treasures” en is een songboek met 4 cd’s en meer dan 80 songs. Bij deze songs heeft Gerard mooie verhalen geschreven met de verhalen achter de “Hidden Treasures”.

Moombahteam

“Niet alleen gericht op één stijl, maar een verhaal vertellen en het publiek door zijn muziek samenbrengen.” Dat is wat Erik Groen een DJ maakt die je de echte essentie van muziek laat ervaren.

MoombahteamMet al meer dan 15 jaar ervaring als DJ en producent, heeft Erik de vaardigheden ontwikkeld om onderscheidende rythmes te creëren en unieke geluiden samen te brengen.

Werken als een echte professional, die ‘the crowd’ met zijn technisch geavanceerde DJ-vaardigheden wegblaast, heeft altijd het doel om te zorgen voor de hoogt mogelijke kwaliteit.

“Influenced by genres like reggaetón, dancehall and house, MOOMBAHTEAM brings you an energetic and danceable musical experience.”

DJ Jean

DJ JeanDJ Jean is een naam die, met onder andere zijn nummers als The Launch en Love Come Home, onuitwisbare sporen heeft achtergelaten in de nationale en internationale clubscene. Hij is bekend om zijn turntable skills en rebelse levensstijl, maar vooral als toegewijd artiest.

Jean heeft vele awards gewonnen, zoals de SENA Award (meest gedraaide artiest op de Nederlandse radio in een periode van 10 jaar) en verschillende awards voor ‘Beste DJ’. Daar bovenop ontving hij de prestigieuze SLAM FM Oeuvre Award. Niet voor niets is hij de meest geboekte DJ ooit in Nederland!

Tickets: voorverkoop €10,00 / kassa €15,00

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide