fbpx

‘Groeten uit Coevorden’ blijkt gezellig feestje

Het was gisteravond tijd voor ‘Groeten uit Coevorden’ op de tweede dag van de Horecadagen. Muzikaal talent uit Coevorden en omgeving trad voor het voetlicht.

Achtereenvolgens traden op Reckless, Wild Division, Crown of Steel, Stereogold, Het Teuthuus, Rik Vinke (winnaar Drents Liedjesfestival) & Band, Triple Trouble, Scarmory, Rock ‘nRoll Kees & Band en MNMC & guests. Na de succesvolle HandelsMISSie met winnaar Romy Luttmer werd het vanavond een muzikaal feestje van zowel beginnende als gevorderde muzikanten en het publiek. Robert van der Lippe praatte de optredens aan elkaar en liet zelf ook nog even van zich horen.

Groeten uit Coevorden © Esselien de Groot Taaltotaal Horecadagen - Groeten uit Coevorden © Esselien de Groot Taaltotaal

De Horecadagen worden vervolgd met op vrijdagavond met ‘Pump it up‘ (Party Animals, Paul Elstak, Jerome) en op zaterdagavond met Douwe Bob, The Euros en Jerome. Er zijn nog zeer beperkt kaarten verkrijgbaar.

Douwe Bob

De zaterdagavond (20.30 uur) begint met het optreden van Douwe Bob. Aansluitend is er een meet & greet van zes prijswinnaars van een Facebookactie met Douwe Bob.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide