fbpx

Vrijdag 16 aug. Pump it UP!

De jaarlijkse back to the 90’s party tijdens de Horecadagen Coevorden.

Met dit jaar in de line-up:

DJ Paul Elstak

Paul is sinds 1987 al te vinden in de discotheken, clubs en festivals.

Bekend van o.a. de (Happy) Hardcore nummers: ‘Life is like a dance’, ‘Luv U more’, ‘Don’t leave me alone’, ‘The Promised land’ en natuurlijk ‘Rainbow in the sky’!

DJ DUNE

Opgericht in 1994 door Oliver Froning (DJ DUNE), creëerde DUNE baanbrekende muziek met hun kenmerkende geluid dat een mix was van Techno, Rave, Happy Hardcore en een vleugje Early Hardcore. Als voorloper en pionier van de nieuwe en groeiende dance-muziekbeweging, maakte DUNE muziekgeschiedenis, zagen ze wereldwijd enorm succes en ontvingen ze Gold- en Platinum-awards voor de hits waaronder: “Hardcore Vibes”, “I can not stop raving”, ” Million Miles from Home “,” Rainbow to the Stars “” Hand in Hand “en” Are you ready to fly “. Zelfs tot op de dag van vandaag vult DJ DUNE de dansvloeren van clubs en festivals zoals Tomorrowland, Defqon.1, Mayday, Nature One, HTID, Parookaville, om er maar een paar te noemen, overal ter wereld met dit unieke geluid. Op evenementen van Moskou naar Polen, Amerika naar Sydney, Berlijn naar Amsterdam, de menigten worden gek op dit energieke en opzwepende geluid.

It All Started In The Nineties

It All Started In The Nineties neemt je mee op een wervelende reis met energieke flashbacks vol herkenning en doet je verlangen naar die gouden tijd met Flippo’s, Super Mario en de Gabbers!

DJ Jorrin Hulst

Ook dit jaar is local hero Jorrin weer van de partij om de avond af te trappen.

Benieuwd naar de overige act?

Hou de site/facebook/Instagram in de gaten. Elke week zal er weer een onderdeel van het programma bekend worden gemaakt!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide